Z jednej strony kierownik budowy: ręce w kieszeni, kaptur na głowie, jeszcze tylko papierosa i piwka brakuje. Po drugiej stronie barykady Pani z reklamówką ;)
Ooo, jakie minki zasępione. No nie wyszło, znów nie wyszło na czas.
Też jechałem tą drogą i spacerowałem wielokrotnie, pomimo opóźnień cieszę że Piotrków ma taką piękną aleje. Jak rozmawiam z sąsiadami też im się podoba.
Nikt nie panuje nad tym burdelem!!! ale sianko co miesiąc na konto leci! i to prawie 13 tys.
Ta Pani z reklamówką wygląda mi na inspektora nadzoru!.....taka groźna mina!
Super aleja. Warto poczekac. Zrobili kawał dobrej roboty. Te pare godzin w tą lub w tamtą nie gra już roli. Ja serdecznie Gratuluję wykonanej pracy. Będzie miło tamtędy jeździć. Pozdrawiam
Co to znaczy: "Nie wiadomo też czy i kiedy otwarte zostaną dwa nowo wybudowane ronda: przy ul. Twardosławickiej oraz ul. Wojska Polskiego"???... Nie wiadomo "czy i kiedy", a wiec czy w ogóle kiedykolwiek zostaną otwarte???... To po jaką cholerę były budowane?... A ponadto przez rondo na Twardosławickiej to pr5zecież się chyba jeździ cały czas, bo tamtędy jest objazd, no nie?... ,
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!